Storslagen natur, avkopplande miljö, lyxig mat och en unik upplevelse. Det är en sammanfattning över vad The Lodge Resort erbjuder. Utbudet av olika spa hotell Skåne är stort men det är inte speciellt många som sticker ut lika mycket som The Lodge Resort.

Det är beläget på en plats som gör att man får en fantastisk utsikt (på Skånes högsta punkt) samtidigt som naturen alltid är mycket nära.

Inredningen går i klassisk New England stil vilket även gör att hotellet skiljer sig mot många andra spa hotell i Skåne och dess omgivning. Det är som de själva skriver på hemsidan att ”vi strävar efter att vara annorlunda i både stort och smått”.

Spa

Många åker hit och bor på hotellet en eller flera dagar och njuter av omgivningen på dagarna. Andra tar tillfället i akt och njuter av deras spaavdelning. Här kan man välja på vedeldad bastu, utomhus jacuzzi eller solstolarna på ett stort trädäck.  Självklart finns här även ett stort utbud av olika spabehandlingar.

Konferens

Fördelen med att lägga konferens på The Lodge Hotell är läget. Det ligger enskilt och skapar tid för varandra. Men samtidigt mycket nära både Malmö, Lund och Sturup. Hit tar man sig lätt – och stannar gärna några dagar.

För företag (och större grupper) anordnas även aktiviteter i omgivningen så som exempelvis Smakvandring på Romelåsen.

Hotell

Hos The Lodge Hotell finns 22 dubbelrum att välja mellan. Utöver dessa rum finns också 9 ”cabins” att boka. Det är små separata hus varav sex sitter ihop en länga. Dessa är 18kvm stora och på grund av den mindre ytan så rekommenderas inte extra bädd i dessa.

The Lodge Resort
Kred: The Lodge Resort

Oavsett vilket rum som bokas får man samma höga standard och man kan förvänta sig liknande inredning.

I huset ”Tree Top Lodge” (som inte ligger i en trädtopp) finns 12 av dubbelrummen.

Rummen är ungefär 25kvm och har TV, gungstol, delbar dubbelsäng, skåp och skrivbord.

Det är även i Tree Top Lodge som sviten finns. Lite större, lite lyxigare, lite personligare. Att bo i sviten innebär även den troligtvis härligaste utsikten som går att få från hotellet. Här finns även badkar – något som rummet är ensamt om.

Klart värt ett besök!

The Lodge Resort