Att åka på Spa är otroligt avslappnande. Många åker bort en helg, från stress och vardag, för att helt och hållet få tankarna på annat. Men en trend som blir allt vanligare är att olika hotell erbjuder halvdagsspa. Detta är framförallt vanligt på de hotell som ligger mycket centralt eller bara någon mil från stadskärnan. På väg till eller från jobbet eller bara på en ledig förmiddag går det att komma in på hotellet för en skön och avslappnande stund.

massage at spa

Ett spa nära Stockholm som just lyft upp denna trend är Sigtunahöjden Hotell & Konferens. Förutom att gästerna kan bo på hotellet och därmed njuta av deras SPA-avdelning flera dagar har de även kortare alternativ.

Frukostspa – Börja med en härlig frukostbuffé och njut sedan av bastu, jacuzzi och annat som detta spa har att bjuda på. I priset ingår även en valfri behandling på 50 minuter. Då badrock, handduk och tofflor går att låna behöver man inte heller ha med speciellt mycket i packningen på vägen hit. Pris 995kr.

Lunchspa – Ledig någon timme över lunch? Passa på att njuta av livets goda! Öppettiderna för lunchspa är 10-14 och en fördel är att börja eller sluta besöket med lunchbuffén som ingår i priset. Utöver det ingår en valfri behandling på 50 minuter. Självklart ingår även här både handduk, badtofflor och badrock. Pris 1095kr.

Eftermiddagsspa – Ett perfekt sätt att sätta punkt för arbetsstressen och förbereda sig för helgen. Eftermiddagsspa har öppet fram till 17 måndagar till torsdagar. På fredagar stänger de 16. I detta paket ingår ingen mat men däremot te buffé. Njut av fikat vid en brasa, på verandan eller i en skön vilostol. En behandling på 50 minuter ingår och badrock, tofflor samt en härligt mjuk handduk lånas på stället.   Pris 525kr

För fler Spa nära Stockholm med fokus på ”kortare” vistelser – Besök www.spanärastockholm.se

Trend med kortare Spabesök